Wageningen

Een voorproefje voor de Opentuinendag 2021 in Bennekom

De Opentuinencommissie was in maart j.l. al druk begonnen met het verzamelen van namen van tuiniers in Bennekom voor de Opentuinendag op 20 juni j.l. Enkele tuinliefhebbers waren al benaderd en ook hadden we al een paar aanmeldingen binnen. De commissie had er dan ook echt zin in! Nu e.a. wordt doorgeschoven naar volgend jaar, willen we u daarom alvast een voorproefje geven van twee tuinen middels een powerpointpresentatie die u HIER vindt.

De zelfontworpen tuin van Loes Scherrenburg rondom een oude notenboom met ronde natuurlijke vormen, laat zien dat het mogelijk is om het hele jaar door een kleurrijke tuin te creëren van bloemen, struiken en grassen met verschillende bladvormen en hoogtes.

De tuin van Wilma van Gunst is de laatste paar jaar flink door haar onderhanden genomen. Op een prachtige plek met als achtergrond een flink bos, is te zien hoe zij steeds meer vorm geeft aan de verschillende borders en hoekjes. Wilma ontvangt hier graag haar gasten voor haar B&B en is tevens rustpunt voor de opentuinendag in 2021.

Veel digitaal kijkplezier!