Groentips & Groeninfo

Bloemrijke gegomde vierkante centimeters papier

Dit jaar bestaat de Vereniging van Botanisch Kunstenaars Nederland (VBKN) tien jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum is een fraaie jubileumzegel uitgebracht met een aantrekkelijk rood-wit gevlamde zogenoemde Rembrandt-tulp. Een velletje van tien zegels kost € 9,00. In verband met de verzendkosten bedraagt een bestelling minimaal twee velletjes. De jubileumzegels zijn te verkrijgen via de penningmeester van de vereniging, Hans Sachs, E jjsachs@xs4all.nl. Na overmaking van het bedrag op NL86 INGB 0001 956999, o.v.v. naam, adres en aantal velletjes wordt de bestelling naar u toegezonden.

Tekst: Leslie Leijenhorst

3 maart 2016

Op deze pagina plaatsen we aankondigingen van groene activiteiten in en rond Wageningen.

Bijdragen voor deze pagina kunnen worden gemaild naar info(at)wageningen.groei.nl

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876