Workshop Bloemschikken in Herfstsfeer

Locatie:    Van de Weerdstraat 66, Wageningen, wijk Kortenoord
Tijd:          13.30- 16.00 uur

Kosten:   voor leden €17,50, voor niet-leden €25,00
Betaling:  contant ter plaatse aan de workshopleider

Max. aantal deelnemers: 6
Opgave:   vóór 12 oktober via aanmeldingen(at)wageningen.groei.nl   o.v.v. workshop bloemschikken

Voor meer informatie: Monique ter Brugge T.: 06-20118903

Heb je zin in een middag creatief bezig zijn met mooie herfstmaterialen en wil je je bloemschikvaardigheden uitbreiden, kom dan naar onze workshop bloemschikken. Workshopleider Monique ter Brugge leert je een aantal basistechnieken en je maakt  een mooi bloemstuk. Het onderwerp voor het werkstuk wordt vooraf bepaald door de workshopleider en de materialen en bloemen zijn hiervoor aanwezig. In de uitwerking is er echter veel ruimte voor eigen creativiteit en aanvulling met eigen groen, bloemen of andere materialen bv. uit eigen tuin, is altijd mogelijk. Neem deze dus gerust mee! Koffie/thee en wat lekkers is inbegrepen.