Open Tuin Loes Scherrenburg

20-08-2020

(in het buitengebied De Kraats)
Rijnsteeg 6
6721NP Bennekom

van 14 tot 16 uur. AANMELDEN a.u.b.

We zijn blij dat we buiten ons jaarprogramma om,  een extra openstelling van de tuin van Loes Scherrenburg kunnen organiseren. In de vorige nieuwsbrief kon u al kennis maken met haar tuin als voorproefje op de Opentuinendag volgend jaar in Bennekom.

Het is een originele zelf ontworpen en perfect onderhouden tuin, doorsneden door paadjes, met mooie borders in ronde lijnen, verrassende bijgebouwtjes, een vijver met brug, een kas en een onderhoudsvriendelijke groentetuin. De kleuren en hoogtes van de verschillende planten vormen een prachtige harmonie. Vanuit de bloementuin is er zicht op de weilanden met koeien.

Loes stelt haar tuin open op donderdag 20 augustus van 14.00- 16.00 uur. Bij slecht weer is de openstelling op donderdag 27 augustus. maximaal 30 deelnemers.
Adres: Rijnsteeg 6, 6721NP Bennekom (in het buitengebied De Kraats)

Aanmelden vóór 17 augustus bij info(at)wageningen.groei.nl onder vermelding van ‘bezoek tuin Loes Scherrenburg’. De entree is voor leden gratis, incl. koffie/thee + iets lekkers en incl. rondleiding. Voor niet-leden € 6,-.p.p.