Wageningen

1 oktober: planten- en stekkenruilbeurs

Op zaterdag 1 oktober houdt KMTP/Groei&Bloei Wageningen en omstreken weer de halfjaarlijkse planten- en stekkenbeurs in het Arboretum Belmonte aan de Generaal Foulkesweg 94 A te Wageningen van 9.00 tot 10.30 uur. 

Maak grijs weer groen 
Vanaf 9.00 uur bent u welkom met uw planten, stekken, bollen, knollen en zaden, voor binnen en buiten. Het liefst voorzien met de plantennaam en bloeitijd. Ook ‘groenboeken’ en gebruikt, goed gereedschap kunt u meebrengen. Zo kan u een ander weer blij maken met uw teveel aan planten en kan u selecteren wat u leuk vindt ter aanvulling van uw tuin, balkon of huiskamer. Ook als u een tuin of terras hebt met veel stenen en grind, kom dan gerust kijken. Potplanten voor op het terras worden soms ook aangeboden. Maak grijs weer groen! 

Kennismaking 
Om 9.30 uur opent de voorzitter de beurs en begint het ‘ruilen’ van de planten. En wees er snel bij want op = op. Zo kunt u op een leuke wijze aan andere planten komen en de stekjes voor uw tuin bij elkaar zoeken. 
Ook voor niet-leden is deze plantenbeurs gratis, en ook als u zelf geen planten kunt inbrengen, bent u van harte welkom om iets uit te zoeken. Daarna kunt u nog even bijpraten in het Koetshuis met een gratis kopje koffie en kunt u kennis maken met de vereniging Groei&Bloei en haar andere activiteiten.