Kijken in andermans tuin: 'Een kijkje in de tuin van de voorzitter'

Op zaterdagmiddag 29 mei a.s. willen we u graag van harte uitnodigen om onze bloementuin aan de voet van de Wageningse berg te komen bezoeken.

In 40 jaar tijd hebben we van een kale pijpenla van 7 bij 45 meter, een kleurige tuin met vele plateaus en zitjes weten te maken. Een tuin om in te neuzen: hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. De tuin begint al op de stoep voor het huis, waar vanuit hoekjes en gaatjes tussen de stenen door, allerlei bloemen en kruiden tevoorschijn komen. Loop je door de rozenpoort dan gaat een slingerend paadje door de veelkleurig bloeiende beplanting langs de vijvertjes naar de knusse achtertuin, waar zelfs nog een klein kasje in geplaatst is. In een decoratief hoekje staan de stekken al uitnodigend te wachten om in de tuin te worden gezet of om van tuinbezitter te wisselen.

Graag willen we de tuin voor belangstellenden openstellen, indien de op dat moment geldende  coronamaatregelen dit toelaten. De laatste informatie hierover vind je dan op de website www.wageningen.groei.nl.

Locatie: De tuin van Frans en Greet Steenhuis, Veerstraat 93, 6703 CB Wageningen
Tijd:       14.00 – 16.00 uur
Kosten:  gratis voor leden, voor niet-leden €3,-
Opgave: vóór 25 mei op aanmeldingen(at)wageningen.groei.nl  o.v.v. Excursie tuin van de voorzitter.